DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Carestream RVG CS 6100

 

Kodak RVG 6100

Digitální skiagrafický systém Kodak RVG 6100 je zařízení, které velmi rychle a snadno připraví snímky, z nichž stanovíte přesnou diagnózu. S reálným rozlišením více než 20 pl/mm je nejvyšším rozlišením v oboru digitální dentální skiagrafie. Splňuje nejvyšší nároky na přesnost a, stejně jako všechny dentální systémy Kodak, poskytuje vysoký komfort obsluhy.
Digitální rychlost, maximální rozlišení
Praktičtější, komfortnější, spolehlivější.
Kodak usiluje o dokonalost neustálým vylepšováním svých výrobků na základě připomínek uživatelů tak, aby výrobek dokonale odpovídal vašim požadavkům. Nová konstrukce senzoru usnadňuje polohování. Jeho zaoblené rohy jsou příjemnější pacientovi a nové připojení kabelu zvyšuje celkovou spolehlivost systému.

Nový senzor pro pediatrická vyšetření.

Nový senzor RVG 6100, velikost 0 snižuje expozici o 40% oproti předcházející generaci senzoruů Kodak 6000. Jeho zmenšená velikost a speciální sada polohovačů byla vyvinuta s ohledem na zjednodušení práce v malé ústní dutině.
Zjednodušení vaší práce.
Dálkový ovladač senzoru umožňuje práci u křesla tak, abyste se mohli soustředit především na pacienta. Kompletní sada polohovačů slouží k dokonalému a rychlému umístění senzoru. Díky připojení přes port USB 2 bude váš snímek vykreslen za méně než 2 vteřiny.
Technologie, na kterou se můžete spolehnout.
Technologie RVG 6100 je výsledkem desítek let zkušeností s vývojem a výrobou digitálních skiagrafických systémů. Technologie optických vláken je základem vysokého rozlišení snímku a vysoké expoziční pružnosti, díky níž získáte požadovaný snímek vždy napoprvé aniž byste museli opakovat expozici.
Jednoduše lepší snímky
Jednoduchá dokonalost.
Jednoduchý, výkonný a intuitivní, takový je zobrazovací dentální software Kodak, který nabízí všechny nástroje, které potřebujete ke stanovení spolehlivé diagnózy. Všechny snímky pacienta zobrazíte jediným kliknutím myši, každý snímek lze rychle analyzovat s pomocí výkonných nástrojů pro podporu diagnostiky. Snímky můžete jednoduše odesílat jako přílohu elektronické pošty, tisknout a importovat či exportovat ve všech běžných obrazových formátech, případně je integrovat do vašeho softwaru řízení ordinace.
Úplná integrace – pro dokonalejší péči, komunikaci a hospodárnost
Systém RVG 6100 vám umožňuje zobrazovat digitální skiagrafické snímky spolu s panoramatickými, intraorálními, extraorálními a kosmetickými snímky, vše na jedné obrazovce a současně. Získáte dokonalý nástroj pro komunikaci s pacientem, zrychlení vaší práce a zefektivnění vaší ordinace.
Počítejte s Kodakem
Jsme připraveni vám pomoci i v budoucnu podporou a radou, abyste využili všechny možnosti vašeho zobrazovacího systému. Široká síť autorizovaných zastoupení Kodaku je vám vždy k dispozici a odborníci Kodaku jsou připraveni zodpovědět vaše dotazy od prvního dne provozu vašeho nového systému, abyste maximalizovali návratnost vaší investice.
Technické údaje
Senzor 0 Senzor 1 Senzor 2

Skutečné rozlišení senzoru 15pl/mm více než 20 pl/mm více než 20 pl/mm
Přípojení USB 2
Technologie Technologie Kodak s optickými vlákny
Použití Pediatrie Všeobecné Skus
Vnější rozměry 22,2 x 30,8 mm 27,5 x 37,7 mm 32,2 x 44,1 mm
Velikost aktivní plochy 17 x 22 mm 22 x 30 mm 27 x 36 mm
Matrice v pixelech 900 x 1200 1200 x 1600 1440 x 1920

 

[CNW:Counter]