DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Carestream RVG CS 5100

Kodak RVG 5100
Digitální skiagrafický systém

Kodak RVG 5100 digitální skiagrafický systém je zařízení, které velmi rychle a snadno připraví snímky, z nichž stanovíte přesnou diagnózu. Díky jednoduché obsluze je ideálním řešením pro uživatele, kteří poprvé přicházejí do styku s digitální technologií zpracování obrazu. Splňuje nejvyšší nároky na přesnost a stejně jako všechny dentální systémy Kodak, poskytuje vysoký komfort obsluhy.
Praktičtější, komfortnější, spolehlivější.
Kodak usiluje o dokonalost neustálým vylepšováním svých výrobků na základě připomínek uživatelů tak, aby výrobek dokonale odpovídal vašim požadavkům. Nová konstrukce senzoru usnadňuje polohování. Jeho zaoblené rohy jsou příjemnější pacientovi a nové připojení kabelu zvyšuje celkovou spolehlivost systému.
Zjednodušení vaší práce.
Dálkový ovladač senzoru umožňuje práci u křesla tak, abyste se mohli soustředit především na pacienta. Kompletní sada polohovačů slouží k dokonalému a rychlému umístění senzoru. Díky připojení přes port USB 2 bude váš snímek vykreslen za méně než 2 vteřiny. Reálné rozlišení 14 lp/mm zaručuje pořízení kvalitních snímků s vysokým rozlišením, na jejichž základě stanovíte spolehlivou diagnózu.

Technologie, na kterou se můžete spolehnout.
Technologie RVG 5100 je výsledkem desítek let zkušeností s vývojem a výrobou digitálních skiagrafických systémů. Technologie optických vláken je základem vysokého rozlišení snímku a vysoké expoziční pružnosti, díky níž získáte požadovaný snímek vždy napoprvé aniž byste museli opakovat expozici.

Úplná integrace – pro dokonalejší péči, komunikaci a hospodárnost
Zobrazovací software Kodak nabízí všechny digitální nástroje potřebné ke zobrazení, úpravám, archivaci a tisku digitálních skiagrafických snímků. Je otevřený k integraci dalších dentálních zobrazovacích systémů Kodak a také k propojení s vaším systémem řízení ordinace.
Získáte dokonalý nástroj pro komunikaci s pacientem, zrychlení vaší práce a zefektivnění vaší ordinace.

Počítejte s Kodakem
Jsme připraveni vám pomoci i v budoucnu podporou a radou, abyste využili všechny možnosti vašeho zobrazovacího systému. Široká síť autorizovaných zastoupení Kodaku je vám vždy k dispozici a odborníci Kodaku jsou připraveni zodpovědět vaše dotazy od prvního dne provozu vašeho nového systému, abyste maximalizovali návratnost vaší investice.

 

Technické údaje
• Skutečné rozlišení systému: 14 lp/mm
• Teoretické rozlišení senzoru: 27.03 lp/mm
• Technologie Kodak s optickými vlákny
• Připojení: USB 2 – vysokorychlostní
Senzor velikosti 1: Univerzální senzor s optimálním kompromisem mezi velikostí aktivní plochy a jednoduchostí manipulace
• Vnější rozměry: 27.5 x 37.7 mm
• Rozměry aktivní plochy: 22 x 30 mm
• Velikost matice: 1200 x 1600 pixelů
Senzor velikosti 2: konstruován pro větší aktivní plochu – je o 60% větší než senzoru velikosti 1. Vhodný pro skus.
• Vnější rozměry: 32.2 x 44.1 mm
• Rozměry aktivní plochy: 27 x 36 mm
• Velikost matice: 1440 x 1920 pixelů

[CNW:Counter]