DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Carestream RTG 2100 - 2200

CS2100
Intraorální rentgenový systém    


Jednoduchý a dostupný vysokofrekvenční CS2100 je konstruován tak, aby zcela vyhovoval požadavkům profesionálního provozu ordinace, to znamená nárokům na rychlou a jednoduchou obsluhu, důrazu na vysoce kvalitní snímky zakládající přesnou diagnózu.
Bezpečnost provozu
Přístroj Kodak 2100 je vybaven vysokofrekvenčním generátorem, který je základem kvalitního snímku při minimalizaci dávky ozáření pacienta.
Digitální i konvenční
CS2100 lze použít jak pro digitální, tak pro konvenční skiagrafii, spolupracuje s novým systémem digitalizace obrazu Kodak CR 7400 a systémy CS RVG.
Snadné a rychlé nastavení
Velmi jednoduché ovládání elektronického časovače umožňuje snadno a rychle nastavit expoziční parametry. Expoziční čas je zobrazen na časovači. Systém je vybaven nastavením pro dentální film a nastavením pro systémy digitalizace obrazu Kodak tak, aby expozice byla optimální s ohledem na použitý detektor (film/senzor).

Bezpečnost pacienta
Vysokofrekvenční technologie snižuje dávku ozáření pacienta až o 30% ve srovnání s konvenčními generátory. Systém maximalizuje účinné paprsky a potlačuje úroveň ozáření.

Dokonalé snímky snadno a rychle

Vysokofrekvenční generátor 60 kV je nejlepším kompromisem mezi úrovní kontrastu a rozlišením snímku. Spolu s ohniskovým bodem 0,7 mm poskytuje ostré a kontrastní snímky. Nová konstrukce tubusu zlepšuje směrování RTG paprsků a snižuje riziko zkreslení snímku.
Účelná konstrukce vyhovující všem podmínkám v ordinaci.
Časovač lze umístit na vzdáleném místě nebo přímo na přístroji. Čtyři možnosti montáže a tři délky ramena zajišťují optimální umístění v každém pracovním prostoru. Přístroj lze doplnit o bohaté příslušenství tak, aby vyhovoval všem diagnostickým potřebám.
Dlouhodobá péče o zákazníka
Jelikož Kodak je jediným výrobcem dentální technologie, který vyvíjí a vyrábí všechny články zobrazovacího řetězce včetně RTG lampy, všechny dentální výrobky jsou součástí integrovaného systému s úplným továrním servisem. Také proto nabízíme celkem pětiletou záruku, první dva roky na všechny součásti Kodak 2100 a zbývající tři roky poměrně rozloženou záruku na RTG lampu.


Technické údaje:

RTG generátor: 300 kHz vysokofrekvenční
Ohniskový bod: 0.7 mm CEI
Napětí rentgenky: 60 kV
Možnosti instalace: Zeď (horizontálně vpravo a vlevo,
vertikálně), strop, podlaha, mobilní
3 délky ramena: Krátké (170 cm), Standard (188 cm), Dlouhé
(205 cm)
2 typy časovače: Duální: dálkový (blízko přístroje nebo mimo
ordinaci) nebo integrovaný v přístroji
Nastavení času: manuální v režimu digitalizace nebo filmu.
Na přání: Synchronizace se systémem RVG,
Clony (velikosti A, B, C), dlouhý tubus (30 cm.)

CS2200
Intraorální rentgenový systém



Vysokofrekvenční, bezpečný a přesný
Nový CS2200 je pokračovatelem předcházející generace výkonných intraorálních RTG přístrojů (dříve Trophy) a přináší další zlepšení kvality provozu a ovladatelnosti. Je konstruován tak, aby splnil všechny požadavky na komfort obsluhy, bezpečnost a výkonnost. Jeho vysokofrekvenční generátor zakládá nejlepší kvalitu snímků při zvýšení bezpečnosti pacienta i obsluhy.
Spolehlivá diagnostika
Vysokofrekvenční generátor Kodak s ohniskovým bodem 0,7 mm, vybavený elektronickým časovačem poskytuje přesné snímky nejvyšší kvality s vysokým kontrastem a širokou škálou šedi. Přitom zároveň snižuje dávku ozáření pacienta.
Ideální pro digitalizovanou skiagrafii
Systém je vhodný jak pro digitalizaci, tak pro práci s filmem a jeho velmi krátké expoziční časy jej předurčují k použití se všemi systémy digitalizace obrazu Kodak.
Maximální kvalita obrazu. Minimální expozice.
Expoziční parametry jsou nastavovány automaticky programem v závislosti na diagnostikované oblasti, váze pacienta a použitém detektoru (film/senzor). Snižuje se tím expozice pacienta i obsluhujícího personálu.


Dokonalé ovládání
Systém CS 2200 je vybaven přepínáním napětí (60 nebo 70 kV), takže v závislosti na typu vyšetření lze akcentovat kontrast nebo škálu šedi. Tento rozšířený ovládací prvek vám umožňuje získat přes
ně takový snímek, jaký potřebujete pro aktuální diagnózu. Nová konstrukce tubusu zlepšuje směrování RTG paprsků a snižuje riziko zkreslení snímku.
Účelná konstrukce vyhovující všem podmínkám v ordinaci.
Časovač lze umístit odděleně nebo použít přenosný. Čtyři možnosti montáže a tři délky ramena zajišť
ují optimální umístění v každém pracovním prostoru. Přístroj lze doplnit o bohaté příslušenství tak aby vyhovoval všem diagnostickým potřebám.
Dlouhodobá péče o zákazníka
Jelikož Carestream je jediným výrobcem dentální technologie, který vyvíjí a vyrábí všechny články zobrazovacího řetězce včetně RTG lampy, všechny dentální výrobky jsou součástí integrovaného systému s úplným továrním servisem. Také proto nabízíme celkem pětiletou záruku, první dva ro
ky na všechny součásti Kodak 2200 a zbývající tři roky poměrně rozloženou záruku na RTG lampu.

Technické údaje:

RTG generátor: 300 kHz vysokofrekvenční
Ohniskový bod: 0.7 mm CEI

Napětí rentgenky: 60 kV, 70 kV
Možnosti instalace: Zeď (horizontálně vpravo a vlevo,
vertikálně), strop, podlaha, mobilní
3 délky ramena: Krátké (170 cm), Standard (188 cm), Dlouhé
(205 cm)
2 typy časovače: Oddělený nebo přenosný
Nastavení : kV, mA, dospělý/dítě, program pro horní a
dolní čelist, skus, okluze, citlivost filmu.
Na přání: Synchronizace se systémem RVG,
Clony (velikosti A, B, C), dlouhý tubus (30 cm.)

[CNW:Counter]